Personvern

Personvernerklæring for Adsome AS

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Adsome AS samler inn, bruker og beskytter personlig informasjon som vi kan samle inn gjennom våre tjenester knyttet til Google Ads og Google Analytics.

Innsamling av personlig informasjon:

Adsome AS kan samle inn personlig informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende informasjon når du registrerer deg for våre tjenester, abonnerer på nyhetsbrev, eller kommuniserer med oss på annen måte. Vi kan også samle inn informasjon om din bruk av våre tjenester gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier, inkludert IP-adresser og nettleserinformasjon.

Bruk av personlig informasjon:

Vi bruker den innsamlede informasjonen til å tilby og forbedre våre tjenester, administrere din konto, sende deg relevante oppdateringer og kommunisere med deg. Vi kan også bruke informasjonen til å tilpasse innhold og annonsering basert på dine interesser og aktiviteter.

Deling av personlig informasjon:

Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å tilby våre tjenester, etter avtale med deg, eller i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Informasjonskapsler og lignende teknologier:

Vi og våre partnere kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om din bruk av våre tjenester og andre nettsteder. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten til våre tjenester.

Dine rettigheter:

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandling av din personlige informasjon. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av din personlige informasjon og rett til dataportabilitet. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Endringer i personvernerklæringen:

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på hello@adsome.no.

Dette dokumentet ble sist oppdatert den 07.05.24.